PAR som vill ses?

Vi håller det enkelt; söker med denna annons attraktiva människor som liksom vi gillar att njuta av andras beröring och se varandra njuta av både uppmärksamhet och av att tillfredsställa och bli tillfredsställd. Lekfulla, lättsamma, trevliga personer utan svartsjuka eller misstänksamhet.

Vi söker INTE fejkprofiler, de som fantiserar eller drömmer men aldrig vågar. Vi söker INTE de som vill prata i evigheter över Kik, mail eller BC. Det har vi varken tid eller lust med.

Vi kan vara spontana i närheten av Linköping. Med det menar vi att vi kan ses både vardagskvällar och helger utan så mycket planering. När det gäller en dejt längre bort som i Göteborg, Stockholm eller liknande, behöver vi planera mer. MEN gör det gärna för rätt par!

Vi är hyfsat erfarna och vet vad vi gillar. Men vi ligger inte runt med alla och vi är hyfsat kräsna. Attraktion ligger dock mer i än bara utseende. Attityd, utstråling, självsäkerhet, blick är bara några saker. Vi är oblyga men är inte stillösa för det. Vi är självsäkra men inte dryga för det. Vi älskar varandra men blir genuint kåta på andra och av varandra med andra. Vi utforskar gärna med massage, smek och lek. Vi kysser och hånglar gärna. Sug...slick...fingrar...händer...läppar...tungor..och har gärna partnerbyte. Kort sagt; vanlig sex men på fler. 

Vi blir gärna inbjudna till mindre fester med stil och diskretion och sexiga personer. Eller till möten med härliga vänner på hotell eller i hemmiljö. 
Diskretion vill vi ha generellt!

Kan det passa er?
Hör av er i så fall!

Kramar från Linköping.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.