Snuskfarbror letar kåt tjej i Skaraborg

FarbrorKent är ofta ute och rör på sig.
Finns det någon nyfiken kåting i Skaraborg? Någon som tänder på tanken om en skön snuskfarbror med mjuka erfarna händer som vet precis hur din kropp reagerar på hans beröring?
Han vill använda olja och retligt massera och leka med dig. Han kan ge en skön fitt massage som får fittan att rinna till ordentligt och läpparna att svullna och pulsera när dom masseras. Hans fingrar masserar och tänjer stjärten skönt med mycket olja.
Är du sen redo låter han dig smaka på en skön ådrig gubbkuk. Han har även leksaker att använda för en våt fitta eller trång stjärt. Söker dig som är mellan 20-50 år. Gärna skönt mjuk och mullig men inte något krav. Undergiven och längtar efter en erfaren skön hand som tar hand om din njutning och ser till att du får en härlig orgasm. Fantiserar du om analsex kan han hjälpa dig att förverkliga det.
En annan skön tanke är att träffas på Vitalis SPA i Skövde där mina sköna händer kan massera och fingra i smyg när ingen ser. Under vattnet i den varma polen, eller någon av basturna.

Låter någon av förslagen intressant eller har du egna fantasier? Vi ses gärna dagtid men ibland kan även kvällar funka. Vill du?
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.