Äldre söker yngre för snabbträff ikväll

Är Du en ung kille som är kåt och sugen på att träffa en äldre man? I så fall kan denna annons vara något för Dig :)

Jag är en erfaren storkukad 63 åring som gillar att träffa unga pojkar ibland. Du ska vara max 22 år. Du ska inte ha skägg eller vara för hårig. Jag föredrar pojkar som är mindre erfarna, eftersom jag gillar att lära upp nybörjare.

Vad vi gör med varandra spelar mindre roll, det kan räcka med att vi runkar och suger av varandra. Det viktiga är att vi har en skön stund under avslappnade former. Men vill Du testa ännu mer är jag öppen för det mesta.

Det här erbjudandet gäller nu ikväll. Jag bor mycket centralt nära Fridhemsplan, det är lätt att ta sig till mig från alla delar av stan. Du ska vara frisk och renlig, precis som jag, och Du ska vara beredd att visa bilder, åtminstone på Din kropp.

Jag är van att ta hand om nybörjare som kan vara väldigt nervösa. Jag är bestämd i sängen men har samtidigt tålamod och förståelse. Vill Du träffa en mogen man som Du kan känna Dig trygg med är jag rätt person för Dig.

Är det här vad Du letar efter? Skriv då en rad till mig. Jag är sugen på att ta hand om en kåt och längtansfull yngling. Kanske Du?

Hälsningar, KinkyExplorer.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.