Söker ung kille i behov av analträning

Är Du en liten oskuld som går och drömmer om att bli påsatt av en man? Har Du funderat länge på det, men inte vågat hittills? Kanske därför att Du är trång och rädd att det ska göra ont? I så fall kan jag vara rätt person att ta hand om Dig.

Jag är en 63 årig latino som har erfarenhet av det mesta vad gäller sex. Jag träffar mest tjejer men jag tänder också på unga oerfarna killar och hjälper dem gärna att bli av med sin oskuld. Just den här annonser vänder sig till unga pojkar mellan 18 och 22 som är intresserade av att bli analtränade, och som vill göra det i händerna på en äldre man som är trygg och förstående.

Att bli av med oskulden behöver inte varit särskilt svårt eller smärtsamt, bara man gör på rätt sätt. Det spelar ingen roll och Du tycker att Du är väldigt trång, alla är trånga i början. Kukstorleken spelar inte heller någon större roll. Det viktiga är att man tränar oskulden steg för steg, under lugna och avslappnade former, och att man använder rätt teknik.

Jag har tagit anala oskulden på ett antal tjejer och killar och det har aldrig varit något problem. Det enda som varierar från fall till fall är hur lång tid det tar innan pojken klarar av att bli penetrerad. Ibland kan det gå på en timme. Ibland kan det ta flera timmar eller ett par extra besök hos mig. Jag har aldrig bråttom och lägger ner den tid som behövs. Plus massor av tålamod och enorma mängder glidmedel :)

Till min hjälp när jag analtränar pojkar eller flickor har jag en samling sexleksaker av bra kvalitet som passar utmärkt för uppgiften. Det är stavar, dildon och buttpluggs i varierande former och storlekar. Jag använder dem för att sakta med säkert lära min elev att slappna av och ta emot föremål i sitt anus.

Jag börjar med en liten stav, smal som ett lillfinger, som pojken får träna att ta emot några gånger. När staven kan glida in och ut utan problem går jag över till nästa leksak, som är en aning större. Så fortsätter vi, sakta men säkert, tills eleven har lärt sig att ta emot en dildo som är lika lång och grov som min egen kuk. Då är det dags för pojken att äntligen få känna hur det känns att ta emot en äkta, varm och hård kuk djupt in i sin mage :)

Jag tar inte hand om vem som helst, utan har vissa krav på Dig. Du måste som sagt vara 22 år eller yngre. Störst chans att bli antagen har Du om Du är en smal och slät pojke, eller har en rund och fin stjärt som väcker mitt intresse. Du får inte vara alltför hårig eller ha skägg. Jag kommer att kräva att se bilder på Dig, åtminstone på Din kropp. Och sist men inte minst: Jag vill att Du är undergiven och lydig :)

Passar Du in i beskrivningen och känns detta rätt för Dig? Vänta inte med att skriva, jag har just skaffat några nya leksaker och är sugen på att ta emot nästa längtande anala elev :)

Hälsningar, KinkyExplorer.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.