LOVESHACK MYS INNAN JUL FÖR PAR, TJEJER & KILLAR : )

Hallå alla par, tjejer och killar här inne på BC : )

Sen November 2016 så finns det ingen anledning längre att lägga en massa tid och energi på att nätragga efter andra att träffa för sexuella möten. LOVESHACK är swingklubben för alla par, tjejer och killar som vill kunna träffas i en trygg och avslappnad miljö i stället för att sitta timmar på olika kontaktsidor och ragga efter någon att träffa.

LOVESHACK är även det perfekta alternativet för alla tjejer som nu kan träffa både killar och par i en trygg och neutral miljö i stället för att bjuda hem andra eller åka på en osäker bortamatch.

Nu på fredag den 22:e December så presenterar LOVESHACK en härlig klubbkväll för både par, tjejer och killar som vill inleda julhelgen med sköna och spännande lekar tillsammans med andra sexkompisar i en snygg och fräsch miljö. Tveka därför inte att göra Er anmälan omgående via hemsidan i stället för att sitta hemma denna afton !

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 22:e December
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: Mixed afton
Middag: Nej, endaste lättare tilltugg
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap !
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré: 100:- per person

Vem / vilka passar denna kväll för ?
LOVESHACK passar alla par, tjejer och killar som vill träffas för sexuella möten i en trygg och avslappnad miljö utan krav på medlemskap eller dyr entré.


BED & BREAKFAST = GRATIS ENTRÈ TILL LOVESHACK VID ÖVERNATTNING !
Till alla gäster som önskar övernatta så har LOVESHACK även ett eget BED & BREAKFAST som ligger ENDAST 500 meter från klubbens lokaler. I priset ingår inte bara en skön övernattning samt frukost på morgonen utan även gratis entré till LOVESHACK för alla gäster som övernattar !

ETT TIPS ÄR ATT BOKA ERT BESÖK I GOD TID DÅ DET VANLIGTVIS BLIR FULLBOKAT PÅ LOVESHACK BED & BREAKFAST !

Totalt har LOVESHACK BED & BREAKFAST 9 st. helt nyrenoverade rum med ett gemensamt kök, vardagsrum samt 3 st. toaletter och 2st. duschutrymmen. Varje rum har en riktigt skön dubbelsäng samt att två av rummen har plats för gästsängar om man är 3 st. som vill dela på en övernattning. Totalt kommer 18 st. gäster kunna övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST och på baksidan av fastigheten finns en stor parkeringsplats för personbilar, husbilar, husbuss och husvagn.


HUSBIL & HUSVAGN - EL, DUSCH & TOALETT !
För alla Er som har husbil eller husvagn så kan LOVESHACK för en låg extra kostnad erbjuda EL, DUSCH och TOALETT till alla gäster som besöker LOVESHACK med husbil eller husvagn. Detta är en uppskattad och omtyckt service som ger Ert besök en extra guldkant.


OM LOVESHACK
Att besöka LOVESHACK skall vara ENKELT ! Därför har LOVESHACK inget DYRT MEDLEMSKAP eller en DYR ENTRÉ som en del andra klubbar har. Man behöver inte ens vara medlem för att besöka LOVESHACK !

LOVESHACK är (kanske) Mellansveriges BÄSTA och TREVLIGASTE swingklubb för alla Er som önskar spännande och sköna möten med likasinnade i en trygg och avslappnad miljö. Klubblokalerna ligger ett par mil väster om Örebro och har GRATIS parkering intill fastigheten, samt även nära till tågstation där tåg från Sthlm, Gbg, Oslo och Hallsberg inkommer. LOVESHACK´S lokaler är helt nyrenoverade och har flera lekrum samt ett duschrum, bastu (2 st.), bar och en middagsdel där en god middag serveras vissa kvällar det är öppet. Detta för att skapa en härlig och avslappnad stämning samt ökad kontakt mellan alla Er gäster innan lekarna börjar i våra olika lekrum.

Kort sagt en perfekt miljö för Er som vill träffa likasinnade för spännande och härliga möten på flera ! Rekommendera gärna LOVESHACK till par eller singlar som Ni tror är sugna på att vilja besöka denna oas i Mellansverige. Mer information finns på hemsidan.


Massa härliga swinghälsningar/ LOVESHACK
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.