Sensuell gynundersökning

Jag söker tjejer som är intresserade av att vara med på ett mycket spännande erotiskt rollspel som jag kallar "sensuell gynundersökning".

Det finns många kvinnor som har erotiska fantasier som handlar om besök hos gynekologen, eller läkarbesök i största allmänhet. Tanken med mitt rollspel är att erbjuda dessa kvinnor en möjlighet att uppleva denna speciella form av sensualitet, under kontrollerade och betryggande former.

Mina gynundersökningar sker i mitt eget hem. Jag tar emot besök i egenskap av privatperson. Men Du kommer att få en realistisk upplevelse av att vara i händerna på en erfaren läkare, som kommer att inspektera hela Din kropp på ett oerhört ingående sätt.

Jag kommer att ge Dig många sensuella upplevelser med hjälp av mina spännande medicinska instrument, men detta är bara en av ingredienserna i detta rollspel. En annan ingrediens är det lekfulla samspelet mellan "doktorn" och "patienten". Tanken är att en sensuell undersökning ska vara en fantasieggande upplevelse som samtidigt är mycket njutningsfylld.

Jag är en trevlig och kultiverad medelålders man. Är 62 år gammal och har ett välvårdat maskulint utseende. Jag har viss medicinsk utbildning och vet hur man undersöker en kvinnas kropp under professionella former. Nu kan Du dra fördel av mina kunskaper inom ramen för en privat lek.

Jag har min mottagning mycket centralt på Kungsholmen i Stockholm, och tar emot besökare från hela landet. En sensuell undersökning brukar ta ett par timmar. Jag är en mycket diskret person och Du kommer att få vara helt anonym under Ditt besök hos mig. Allt jag behöver veta om Dig är Din e-mailadress.

Jag har några enkla krav på Dig som vill delta: Du får inte vara äldre än 40 år, och Du får inte vara överviktig. Hur Du ser ut i övrigt är av mindre betydelse. Du får gärna komma till mig även om Du är blyg, jag har väldigt god hand med blyga patienter. Är Du minderårig kan jag tyvärr inte ta emot Dig.

På följande rader berättar jag hur en sensuell gynundersökning kan gå till. Beskrivningen gäller en standard undersökning som passar de flesta, men jag kan gärna anpassa undersökningen till Dina egna önskemål och fantasier.

Det är exempelvis ganska vanligt, men inte obligatoriskt, att patienten och jag tillfredsställer varandra i samband med undersökningen. Det är också ganska vanligt att mina patienter har bdsm-intressen, och då kan jag krydda undersökningen med inslag av dominans, bondage, eller smisk. En sensuell undersökning kan vara ett utmärkt alternativt för Dig som är nyfiken på den sortens lekar, men inte vågat testa hittills. Hos mig kan Du få testa under trygga betingelser, inom ramen för mitt rollspel.

I berättelsen nedan beskriver jag själva den medicinska undersökningen, men det är upp till Dig att komplettera berättelsen med Din egen fantasi och lägga till de ännu hetare lekar som Du kanske vill ska ingå i Din behandling ;)

SENSUELL GYNUNDERSÖKNING

Jag inleder det hela med en kort intervju. Du får vara beredd på att svara på ett antal frågor som kan vara mycket intima, och som handlar om Din kropp, Dina sexuella vanor och Dina sexfantasier. Glöm inte att Du besöker mig under anonyma former och att jag egentligen inte vet vem Du är. Detta gör det möjligt för Dig att anförtro mig saker som Du i vanliga fall aldrig skulle berätta för någon.

Nästa steg blir att palpera, dvs. känna på Dina bröst. Du får ta av Dig på överkroppen och jag börjar utforska Dina bröst mycket noggrant med mina händer. Jag känner hela tiden efter om det finns några knutor i Dina bröst, eller om hela bröstvävnaden känns som den ska, mjuk och smidig.

Sedan vill jag ta temperaturen på Dig. Jag föredrar rektaltermometrar. Jag ser till att Du lägger Dig på magen och att Du drar ner Dina trosor så att Du ligger med blottad stjärt framför mig. Jag drar isär Dina skinkor så att Din analöppning blir synlig för mig. Den behöver smörjas så att termometern kan glida in i Dig utan några obehag. Jag häller en liten klick glidmedel direkt på Ditt stjärthål, tar på mig en handske och gnider in glidmedlet med ett finger. Sedan trycker jag varsamt in termometern i Din analöppning och avläser Din kroppstemperatur.

Snart blir det dags för Dig att kliva upp i min gynstol och dra upp Dina ben så att Ditt underliv blottas helt för mig. Jag drar isär Dina blygdläppar och synar med van blick Dina yttre könsdelar. Efter en stunds inspektion av detta känsliga område konstaterar jag till slut att allting ser ut som det ska göra. Det mjuka kött som glänser mellan Dina blygdläppar har en fin rosa färg som vittnar om en välmående slida.

Nästa moment i undersökningen är att mäta djupet på Din slida. Jag vill veta hur långt man kan tränga in i Dig med ett finger. Jag tar på mig ett par nya latexhandskar och smörjer fingrarna omsorgsfullt med glidmedel. Jag trycker försiktigt in ena fingerspetsen i Din hala springa. Sedan kör jag in hela fingret i en enda bestämd rörelse. Du känner hur det behandskade fingret glider hela vägen in i Dig, till dess att det nuddar botten av Din slida. Det är en lite ovanlig känsla, men inte direkt obehaglig.

När jag ändå är inne i Dig med ett finger, vill jag passa på att testa styrkan och spänstigheten i Dina vaginala muskler. Jag talar om för Dig att knipa med slidan så hårt Du kan. Jag känner noga efter hur Du kramar om mitt finger. Jag säger åt Dig att slappna av och sedan klämma åt runt fingret igen. Jag upprepar detta test till dess att jag kan berätta för Dig hur stark muskulatur Du har i och kring slidan.

Nästa sak jag vill kontrollera är hur tänjbar och elastisk Din slida är. Hur många fingrar kan man köra in samtidigt? Jag börjar med att pressa in två av mina väl insmorda fingrar. Detta kan man göra med alla patienter, hur trånga de än är. Sedan provar jag att sakta trycka in ännu fler fingrar, till dess att Du talar om för mig att Du känner Dig ordentligt fylld och inte orkar ta emot mera. Är Du inte alltför trång kommer jag att kunna trycka in hela handen.

Jag vill också undersöka hur Din slida beter sig när den blir penetrerad. Jag har en uppsättning stavar och andra leksaker i varierande former och storlekar, som jag vill prova på Dig. Här måste Du kliva av gynstolen och växla mellan olika ställningar, både stående och liggande, medan jag tränger in i Dig med olika redskap. Du får visa för mig att Du är duktig på att ta emot, och att Du rör Dig på rätt sätt, så att det känns skönt för Din partner.

För att undersökningen ska vara fullständig, måste jag också titta in i botten på Din slida med blotta ögat. Jag kan ibland använda mig av ett medicinskt instrument för att vidga ut Ditt hål, men jag använder oftast en mer naturlig metod. Jag masserar och töjer ut Din slidmynning med fingrarna, för att få den att öppna sig så mycket det går. Du medverkar mycket aktivt vid denna del av undersökningen. Kniper och pulserar med Dina intima muskler enligt mina anvisningar, samt vrider och vänder på Din kropp tills vi hittar den mest lämpliga ställningen, där Din slida gapar maximalt. Då lyser jag in i Ditt vidöppna hål med en lampa, och noga studerar hur Du ser ut inuti.

Nästa moment i programmet är en analinspektion. Jag vill utforska Ditt anus med ett finger. Jag går naturligtvis mycket varsamt tillväga, nyckeln till det hela är att få Din slutmuskel att slappna av så mycket som möjligt. Jag smörjer min handske med rikliga mängder glidmedel. Sedan masserar jag Ditt stjärthål lätt och sakta med fingret. Jag håller på en bra stund, till dess att jag känner att ringmuskeln ger efter och att Din analöppning är beredd att ta emot mig. Då låter jag fingret glida in i Ditt anus ända ner till skaftet och känner mig försiktigt omkring, inne i Din mjuka tunnel.

Nu återstår bara ett sista moment i undersökningen: Jag vill att Du lämnar ett färskt urinprov. Jag tar fram ett stålkärl och talar om för Dig att Du ska kissa i kärlet. Jag vill se Din urinstråle. Du får stå bredbent över kärlet och släppa ut Ditt kiss. Jag håller stålkärlet rätt på plats under Ditt skrev och övervakar mycket noggrant hur Du urinerar.

Därmed är den sensuella gynundersökningen avklarad. Du kan om Du vill ta en svalkande dusch. När Du promenerar iväg från min mottagning, har Du en speciell känsla av välbefinnande i hela kroppen. Bli inte förvånad om Du känner Dig mer lustfylld, mer levande än Du gjort på länge... Du har just varit med om en annorlunda sensuell upplevelse som kommer att kittla Dina sinnen och inspirera Din fantasi under lång tid framöver...

Låter detta intressant? Hör gärna av Dig för att komma överens om en passande besökstid. Tala om hur gammal Du är, samt Din längd och vikt. Det är många nöjda kvinnor som besökt mig och blivit undersökta på det sätt jag beskriver. Du kanske vill bli min nästa patient..? Även seriösa par, där kvinnan önskar bli undersökt, är välkomna att kontakta mig.

Med vänlig hälsning:

Doctor Splendid.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.