Hon ser dubbelt (dubbelvaginalt, m.m.)

Till Henne och Honom.

Vore det inte underbart om hon får skämmas bort med två av allt för en eller flera kvällar? Vi ses hos er eller i min etta i Stockholm.

Männen förbereder henne med massage och förspel och får henne på avslappnat humör. Två munnar och fyra händer som smeker henne, som leker med henne, som skämmer bort henne. All beröring gör att hon längtar efter mer, hela hennes kropp skriker efter mer. Ska vi ge henne mer? Ska hon verkligen få skämmas bort så här?

Två män som hon samtidigt kan ha i munnen, i fittan, var hon vill. Vill hon dela på oss och ha oss på varsitt håll, i varsitt hål? Det är hennes presenter, det är upp till henne. De kan lyfta henne tillsammans, vrida och vända på henne och för henne känns det som att hon är deras present, deras gudinna.

Både extramannen och han gör allt för att hon ska känna sig trygg, hon ska veta att hon när som helst kan säga stopp, mer, mindre eller vad hon än behagar.

Paret är trygga med varandra och extramannen har visat sig vara lyhörd. Kanske ses de igen, kanske ses de aldrig igen. Det är deras beslut som de i lugn och ro kan diskutera när de är själva igen.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.