Erotisk middag forced orgasm slav slavinna bdsm

Vi söker deltagare till två träffar med olika tema.
1.
En domina som har en slav vill ha fler slavar/slavinnor i sitt stall.
Män och kvinnor som gärna vill vara undergivna. Pisk, smisk, sexuell tortyr.
Vid en träff kommer hon att uppfostra alla de slavkandidater som blir inbjudna och därpå testa alla i grupp och individuellt med pisk, smisk, sexuell tortyr, krav på att utföra aktiviteter med sig själva och andra. Också förnedring i andras sällskap.
Dominan är en mörkhårig kvinna, 35 år, bisexuell.
2.
Erotisk middag med forced orgasm.
En mycket sensuell och erotisk man som är bra på att ge kvinnor forced orgasm vill bjuda en kvinna på erotisk middag tillsammans med oss. Han vill ha en kvinna som gillar att vara snyggt klädd i nylonstrumpor och vackra underkläder. Under den vita duken sker det förbjudna. Han tar på hennes lår. För sin hand sakta upp längs hennes ben....han känner huden vid strumpkanten.
Efter middagen en träff i vårt näste. Forced orgasm där kvinnan får den djupare njutning och det avslut som hennes kropp vill ha med orgasm på orgasm.
Mannen som bjuder på en erotisk middag är mycket trevlig, 45 år, har uniformsyrke. Vil du veta mer om en erotisk middag?
Vi får lämna ut hans BC-profil där han ingående i sin dagbok beskriver en sensuell och skönt erotisk middag med oss två i vårt par.

Intresserad? Lämplig? Hör av dig men skriv i ditt mail vad det gäller.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.