Ska ge en härlig KUKMASSAGE med hand, mun och hals ;)

Jag bjuder på en härlig kukmassage ;) två varianter att välja mellan ;)

1) sensuell - du ligger eller sitter bekvämt och låter mig ta hand om din skrev ;) jag börjar med att massera kuken genom byxorna där jag känner hur den börjar att hårda lite, då öppnar jag blixten, drar byxorna ner och försätter att massera, smeka genom underkläder, pussar, slicker, masserar pungen.. När kuken bli hårdare och hårdare, då tiltar jag kalsonger och låter din kuk andas lite, då bulatr den skönt och blir ännu hårdare ;) utan att vänta länge min varm tunga landar på roten och smekar kuken hela väggen från pungen till ollonen ;) du blir så kåt och ber att jag ta den i munnen och jag gör det mer än gärna ;) suger dig skönt, smekar pungen med fingrarna, ollonen med tunga, och suger den villig kuk up och ner att ge dig maximall njutning;) gillar att ta den djupt, och hjälpa lite med hand mellan jag suger;) och jag gillar att suga långt;) till slut du är så upphetsad att orkar inte länge och sprutar skönt över mitt ansikte, kropp eller mun (om du är frisk) ;)

2) porrig, hård - där du tar för dig hur du vill, min mun och hals är dina sexleksaker som du vill tillfredställa dig med;) du gillar att uttnytja en lydig kuksugare som gapar skönt mot din hård kuk ;) jag är på knä, du öpnnar byxorna och ordnar slynan att suga. Utan tvivel tar jag den i munnen och tackar att jag får smaka på den. Du tar på mitt huvud och börjar munknulla mig skönt, jag har ingenting att säga, bara att ta den djupt och massera kuken med mun och hals. Ännu mer dominant och kinky du är desto porrigare jag suger, det går även bra med att kallas snuskiga ord, piska, spotta på ansiktet osv;) du bara styr och tillfredställer dig på vilken ställning och sätt du vill tills du är nöjd och sprutar skönt ner mig eller om du är frisk ner i halsen ;)

Låter nån lockande? Har du nån annan spännande variant? vill du kombinera båda? alla förslag uppskattas, jag är din duktig Kuksugare ;)

Snälla då, bara seriösa killar som vågar att träffas, jag är diskre, frisk och seriös. Gärna maskulina killar med modell större mellan ben, jag måste träna min deepthroat ;)) skriv gärna på kik för snabbare kontakt.

kik: din_kuksugare
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.