Söker en schysst kåt sexpolare för återkommande skön sex! -

-
Tjenare...
Jag är en trevlig 39-åring, reko, okomplicerad. Du är mer den aktiva kille, du söker också återkommande kk-relation med njutningen i centrum. Du är överkåt av dig och söker en seriös kk för att kunna slappna av och ha sköna möten hemma hos dig hos mig eller på hotell eller ute i naturen och vara närvarande. Vi är i samma situation med särbo tjej och vi sköter det snyggt!
Jag gillar folk som är trevliga harmoniska och inte jag så stor grej av allt. Folk som har empati och inte är egotrippade är intressanta.

Du gilla anala sköna leka, hösten är här snart vore nice att ha en kåt kk älskare att utforska skön sex ihop utan krav och tvång! Du är maskulin hetero/bikille, nyfiken, trevlig, du är mellan 23-55 år helst viking med skägg :) en träningskompis vore bra, jogga ihop!
Jag är ny i Stockholm.

Vi är friska och renliga en självklarhet i början skydd! Läs min dagbok om du har tid och intresse! Hör av dig om du känner ingen i min beskrivning på vad jag söker! Man ska väl inte dö nyfiken sex är viktiga i ens liv det gäller kliva ut. Har INTE KIK, fråga inte, okej! Har bara mail om du vill gå vidare, det är enklare, ha en bra dag!

O du
|_ __ O Jag
_|_|` ./_,
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.