Dags för dig undergivna kvinna att förverkliga din fantasi!?

Dominant man söker nyfiken fantasifull kvinna! Livet är kort!
Du är en kvinna som regelbundet behöver eller längtar efter att få smisk, bli styrd eller en kvinna som drömmer om att pröva!
Du är en "fin" flicka/kvinna. På jobbet och bland dina vänner skulle de aldrig drömma om dina behov. Kanske klär du dig ofta strikt. Men du vet att du är undergiven i den sexuella leken och behöver smisk och eller pisk regelbundet. Då mår du bättre både sexuellt och i det vanliga livet.
Kanske är det hittills bara en tanke. Men en tanke som dyker upp allt oftare.

Du njuter av tanken på att få klä av dig och visa upp dig för att sedan komma fram och bli besiktigad, undersökt, använd. Du anar också att det kan bli aktuellt med en bestraffning. När du kommer in i rummet och ser din master känner du dig nervös och förväntansfull. Samtidigt känner du hur fukten ökar. Kanske skäms du lite grann när du märker att jag ser att dina trosor är blöta.

Du inser att jag har höga krav på din klädsel, hållning att du visar upp dig ordentligt även fast du kanske är blyg. Du vet att din orgasm inte är självklar. Master måste tycka att du gjort dig förtjänt av den. Belöning, bestraffning och lyhördhet är självklara inslag i dominansleken. Rollspel, age play kan vara en krydda.

Din master är en erfaren master som anser att dominans handlar om tillfredställelse för bägge parter. Gränserna kommer vi överens om på förhand för vid träff vet vi vem som bestämmer.

Din master har höga krav på dig men tvekar heller inte att belöna dig om han är nöjd. Din master söker inte engångsträffar om kemin stämmer. Även par med kvinnan i centrum kan svara.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.