Söker yngre kille!

Söker en yngre kille för i första hand en trevlig konversation men tanken är att vi ska ses och så märker vi då helt enkelt på vilket plan vi klickar.
Attraktion är en förutsättning vilket många verkar tappa helt på denna sida. Jag är INTE desperat och jag får sex utan problem så är inte i något överdrivet behov av det. Jag är på denna sida för det är betydligt lättare att skriva vad man tycker om och hitta det man är sugen på. Brukar inte direkt sitta och prata extremt öppet om mina kicks om jag är ute på krogen (vilket jag ändå aldrig är så)

Så mina KRAV i denna annons är:
- Du är svensk och har nordiskt ursprung!
- Du ser bra ut. Jag har en svaghet för söta yngre killar som är väldigt "pojkiga" liksom (antingen bild här eller på annat håll!)
- Du är inte äldre än 20 (okej om du fyller 21 i år)
- Du har något bakom pannbenet och kan göra dig i en diskussion!
- Du är inte överviktig eller har överdriven kroppsbehåing
- Du är rakad mellan benen (detta är för att jag har kommit att ogilla könshår och jag själv vaxar mig regelbundet så är alltid fräsch där utom sista dagarna innan jag vaxar på nytt)

Jag har några kinks också men de är enbart plus.

Passar du i så får du gärna skriva så ser vi om det går att få till en träff ;)
OBS! Jag bor inte ensam utan jag bor hemma (hos föräldrarna) pga plugg samt så har jag ännu inte körkort så jag är helt låst till kollektivtrafiken och i sådana fall helger och lov om jag ska ta mig någonstans. Därför ser jag att du bor i norra Småland (norra Kalmar Län är ännu bättre) eller Östergötland (södra Östergötland är bäst) men det är inget jag kräver utan bara det att det gör en träff lättare.
Det går att ses hos mig också om du är bekväm med det helt enkelt.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.