Seniorer är en uppskattad grupp män som tar mig skönt

Så Skönt att ibland bara köra på direkt när vi har ont om tid samtidigt som ett något utdraget förspel där ni smeker och kysser hela min kropp nogsamt en kvart innan gör det ännu mer skönt. Precis efter att jag fått tillfälle att visa upp mig ordentligt så alla ser att jag är redo och blöt för kuk. Suga upp er som börjar och ta det därifrån....på min mans glatta latexlakan så det blir något för honom också efteråt att ta mig på igen.

Att inför gruppmöten med män byta om innan jag börjar visa upp mig på Lion bar som är på vägen till Blue vision och enkelt utan krussiduller träffas över en drink eller öl där varje intresserad man får presentera sig och sina egna intressen vid sex som har kvinnan i centrum. . Det ger mig ett trevligt ansikte på varje man som inom kort kommer få ta del av nöjet att känna mig hud mot hud. En aktivitet som blir allt mer svettig och kladdig ju fler vi är ;-) - Ta gärna med glidmedel för 2an och en blomma eller bukett så jag känner igen dig.

Nu har jag fått den fina förmånen att träffa några GB grupper som levererar och andra som försvunnit men de flesta är snart tillbaks igen och jag är inte alls intresserad av swingers där andra kvinnor kan röra sig fritt, alla män tillhör mig! Vi kommer så småningom om söka efter en " egen" lokal för rent sexuellt umgänge med er män utan andra kvinnor där vi mer " privat" kan träffas då det ibland blir lite väl rörigt på platser som Blue Vision & Manhattan. Tips ta med egen handduk och ett tålamod.

Vi ska pröva US Video vid tillfälle och de ska få ett besök snart för basement på Söder har stängt igen precis som San Fransico och Haga Video. Har jag klarat ett par gånger på flotten med tio män klarar jag av det mesta när det gäller er män!

Nu ska min man slicka mig igen så han blir nöjd efter mitt senaste besök....några äldre män som väntat länge nog på mitt kön.
uppskattar att fylla mig med sitt elexir som rinner längs me låren, en italienare på S.F gav mig enormt stora sädestömningar.

Puss
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.