Trekant-DP-Bull-Cuckold-Foto-Åskådare

”Hur är läget. Vill du knulla ikväll?” Ska vi höja ribban lite kanske?

Ni söker något mer, något annat än det vanliga klabbet eller hur? Exakt vad ni söker vet ni. Men jag kan tänka mig en hel del så länge det är sexigt och med rätt personer. Gillar att agera bull, vara den extra andremannen eller på annat sätt göra tillfället mera komplett. Gillar att fotografera, men kan även bli den sista pusselbiten som möjliggör den där dp:n.

Det är få som vet, få som klarar och ännu färre som vågar leverera utan att dra sig ur med en massa ursäkter, den ena pinsammare än den andra. Det är få som klarar av att göra detta utan att komplicera alltsammans. En blir kär i kvinnan i paret och börjar bli jobbig, en annan klarar inte av närkontakten med mannen som uppstår när man gör saker med kvinnan i fokus. Andra får inte upp den, och återigen andra blir till stammande stackare som man inte kan snacka med.

Ni kan räkna med att jag vet min roll, min plats i det hela. Att jag har respekt för era tankar och idéer. Att jag går när ni känner att det är bäst så. Ni kan helt enkelt räkna med mig när ni behöver det - inga märkliga turer, inga dåliga ursäkter, bara raka och ärliga viljor. Vi kan skapa en häftig upplevelse utan en massa svårigheter. Diskret och sexigt!

Jag arbetar mycket, har en rik fritid och ett fantastiskt liv.Med detta vill jag ha sagt att jag inte bor på BC, att jag inte är tillgänglig som en arbetslös toyboy kanske kan vara. Därmed inte sagt att jag inte är spontan och flexibel - tvärtom, det är så jag själv vill ha det. Men det är också fantastiskt spännande att genomföra saker enligt en gemensam idé. Som att vi kommer överens om en tid och plats, att kvinnan med förbundna ögon får vänta i ett rum med mannen som övervakar situationen för att snart delta i aktiviteter på tre... eller fler? Ni bestämmer, vi kommer överens ;)

Ni har en tydlig lust och nyfikenhet, vet var ni har varandra. Hör av er så kan vi se vart det kan leda!
Yours truly
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.