Tråd: Arbetarklasshjältar.

Jag hade haft det lätt i livet.
För lätt enligt vissa.

Jag hade en lugn och fin uppväxt i en stabil familj i övre medelklassen där båda föräldrarna var småföretagare.
Gick i bra skolor och hade fina betyg hela vägen, och jag var nu, 24 år gammal, nyutexaminerad civilingenjör.

Dock så hade jag alltid haft en väldigt pragmatisk inställning till livet och samhället, och jag hade alltid en väldigt stor respekt och ödmjukhet för den lågutbildade arbetarklassen då jag insåg hur värdelös min egen utbildning och kunskap skulle vara om jag inte kunde stå på deras axlar i samhället.

Någon gång i 19 års ålder så började jag experimentera med bisexualitet, och snart så slank jag in på den hala banan som är transsexualitet, och även om jag aldrig upplevt någon riktig önskan att leva som kvinna, så insåg jag snabbt att jag hade djupa, rent sexuella, lustar efter att agera och framstå kvinnligt och, framförallt, slampigt!

Det började med fantasier kring att klä upp mig som kvinna och gå på nattklubb, och sedan i taxin hem så sög eller runkade jag av taxichauffören i utbytte mot en gratis hemresa!

Med tiden blev fantasierna allt mer fokuserade på min undergivenhet och hur jag älskade att känna mig billig och slampig, och jag fantiserade ofta kring att upptäcka att jag är den enda tjejen på en stor fest, och att jag då snart finner mig själv på knä, omringad av stora, starka, kåta män som otåligt sliter mig mellan varandra för att få känna min mun och hals runt sina kukar och för att hånfullt se hur jag tacksamt tar emot deras sperma över mitt ansikte och i min mun!

Och någonstans på vägen så blandades dessa fantasier om undergivenhet, förnedring och slampighet med min respekt för arbetarklassen, och snart så var det min ultimata sexuella fantasi att få serva och tillfredsställa arbetar killar, gammal som unga, sexuellt och vara en slampig liten slyna för dem!

Jag älskade tanken på att få falla på knä och förkunna min vördnad för deras slit, som givit mig en så stabil plattform att stå på hela mitt liv, genom att suga och dyrka deras kukar och låta de runka sina kukar med min kropp som onaniredskap!

Det kändes som att var arbetarkuk som jag hjälpte till orgasm var en liten bit på vägen att betala tillbaka den skuld jag kände att jag var skyldig samhället, och jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att betala tillbaka den än rakt till de som förtjänade det mest, helt utan mellanhänder!

Dessa fantasier fick mig att känna den perfekta blandningen av undergivenhet, femininitet, slampighet, utlämnande, skuld, tvång och plikt som jag utvecklat ett utomordentligt sexuellt begär för, och snart så var detta det ända som jag tänkte på när jag onanerade.

Jag utvecklade även en tendens att, efter utekvällar med mina vänner, komma hem full och genast lite snabbt och slarvigt klä upp mig till kvinna och sedan slå mig ner framför datorn för långa, utdragna fantasisessioner där jag långsamt stimulerade mig själv till orgasm medan jag fantiserade om diverse scenarion där  jag fick äran att tömma flera arbetarkukar, samtidigt som jag surfade runt på olika sexträff sidor och lästa annonser av och chattade med kåta arbetarkillar!

Det var en relativt tidig sådan kväll, runt kl 11, som jag slog mig ner, smått berusad och i full sminkning, löst linne och ett par tighta hotpants, framför datorn och började min sedvanliga ritual.

Dock så kom jag snart ihåg att jag, för ovanlighetens skull, hade en massa öl i kylen från en förfest för några dagar sedan, så jag fortsatte dricka under min lilla session, och snart så var jag påtagligt berusad.

Det var nog något med alkoholintaget under ett sådant kåtrus som fick mig att agera som jag gjorde, för i vanliga fall skulle jag aldrig komma på tanken, men snart så hade jag skrivit en kontaktannons där jag som trans sökte kåta arbetarkillar att tillfredsställa efter deras behag och där jag även klargjorde att jag såg det som min plikt att duktigt se till deras sexuella behov som en sorts återbetalning på min skuld till samhället, och att jag inte skulle neka någon arbetare njutning!

Dock så var det nu ganska sent på natten och få personer var online, så till min besvikelse så dröjde svaren.
Jag fortsatte med min vanliga ritual och snart så hade jag glömt bort annonsen, men efter en timme, precis när jag bestämde mig för att det var dags att slutligen komma och gå till sängs, så kom jag ihåg den och kollade inboxen en sista gång.

Till min skräckblandade förtjusning så var där ett svar!
En 31 år gammal lastbilschaufför hade läst min annons och svarade att han var i behov av en bra avsugning och att han skulle vara på en rastplats strax utanför Malmö om cirka 30 minuter!

Jag slog ett snabbt öga på klockan och insåg att det var nästan en timme sedan han skrivit, och min första instinkt var att bara ignorera meddelandet, det var ju redan för sent ändå.

Men just när jag skulle resa mig från datorn så tar kåtheten blandat med en sorts  pliktkänsla och skam över att ha ljugit i annonsen över mitt samvete, och jag börjar skriva mitt svar där jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag upptäckt hans meddelande så sent.

Snabbt så får jag svar att han inte hunnit fram till rastplatsen ännu, då han fått ta en omväg på grund av en trafikolycka, och att han fortfarande är i behov av en bra avsugning.

Jag svarar att jag mer än gärna skulle hjälpt honom men att jag inte kan ta mig dit så här sent på natten eftersom jag druckit och inte kan köra dit.

Han svarar att han ändå redan är på omvägar så det skulle inte ta så lång tid för honom att plocka upp mig.

Jag blir iskall i hela kroppen när jag läser det!
Vad håller jag på med!?
Ska jag verkligen göra detta!?

Efter kort eftertanke så låter jag kåtheten ta övertaget och jag svarar honom att jag är klar om om 5 minuter och skrivit en adress till en väg en kort bit ifrån mitt hus där jag kommer vänta på honom.
Sedan drar jag på mig mina skor och stegar resolut ut genom dörren och ner på gatan!

Halvvägs till mötesplatsen så slår det mig att detta är första gången jag någonsin lämnar min lägenhet klädd som kvinna, och den insikten gör mig otroligt glad att klockan nu är snart 5 på natten och inga andra personer syns till på gatan.

Efter en mycket kort väntan så bromsar en stor lastbil in på gatan framför mig, och med darriga ben kliver jag upp på de små trappstegen och öppnar dörren in i hytten.

Jag slår mig ner i passagerarsätet och vi utväxlar några snabba hälsningsfraser samtidigt som han accelererar upp lastbilen igen och vi glider iväg.
Efter bara en kort stund så svänger han in mot en stor, låst grind mot en industritomt, och han förklarar samtidigt att han ofta övernattar i bilen på denna tomten när han är i Malmö, då han känner personen som driver företaget på tomten och har fått tillåtelse att göra så.

Han hoppar ur bilen, går fram till hänglåset på grinden och låser upp det, öppnar grinden, och hoppar sedan upp i lastbilen igen och kör in på tomten.
Han styr bilen runt huset och parkerar intill plåtbyggnadens baksida, sedan hoppar han ut och går tillbaka för att låsa grinden igen.

Nervöst sitter jag kvar och vänta, och jag vet inte alls vad jag ska göra när han återvänder.
Tacksamt nog så visar det sig att jag inte behöver tänka på det, för han hinner bara slå sig ner i förarsätet igen innan han knäpper upp sina byxor, hasar ner dem runt anklarna tillsammans med sina kalsonger, sparkar de åt sidan, snurrar runt stolen så att han är vänd mot mig och särar sedan brett på sina ben och inväntar min mun!
Utan mycket eftertanke så sjunker jag ner på knä mellan sätena och begraver ansiktet mellan hans ben!
Jag slickar, suger och dyrkar hans tunga pungkulor en lång stund samtidigt som han sakta runkar sin kuk och berömmer mig!
Sedan så tar jag ett hårt grepp runt hans styva skaft och styr det svullna, försattsvåta ollonet mot mina läppar!

Jag kysser och slickar ollonet flera gånger, och låter sedan mina läppar slutas runt toppen av det, och retsamt låter jag mina kyssar sakta bli djupare och djupare tills jag har halva hans längd i min mun.

Då börjar jag ivrigt att suga hans mäktiga kuk, och jag hör snart hur han stönar att han kommer!
Villrådigt så spärrar jag upp ögonen och möter hans blick, och han ser nog på mig att jag är osäker kring hur jag ska hantera situationen för han uppmanar mig genast att fortsätta suga och ta satsen i munnen!
Jag gör lydigt som jag blir tillsagd och snart så känner jag hur flera tjocka strålar av underbar sperma sprider sig över min tunga, och smaken gör mig alldeles knäsvag!

Han uppmanar fortfarande mig att fortsätta suga, så jag sörplar på hans sperma medan jag återgår till att suga den nu lite mjukare kuken en kort stund, sedan beordrar han mig att svälja, så jag visa stolt upp vad jag har i munnen innan jag sväljer, och visar sedan, ännu stoltare, upp min nu tomma mun!

Han berömmer mig för ett väl utfört jobb och erbjuder mig att sova ruset av mig i hans bil, vilket jag motvilligt accepterar då jag nu är så trött att bara tanken på att gå hem nu är utmattande!

Tidigt på morgonen så vaknar jag lite smått bakfull och skamsen i passagerarsätet på hans bil när han startar motorn och ska bege sig iväg igen.
Han släpper av mig utanför min dörr och jag springer upp för trapporna och in i min lägenhet, evigt tacksam över att inte ha mött någon av mina grannar i trappan!

Jag slänger mig i sängen och försöker sova lite till, men snart så börjar tankarna vandra till kvällen innan, och jag känner hur kåt jag börjar bli igen.
Jag tar fram min dator och ser att jag inte stängt ner sidan med annonssvar sedan jag gick hemifrån, och där är nu 7 nya svar!

Sv: Arbetarklasshjältar.

Mmm gärna mera! Blev så kåt av din novell och vill läsa mera.