1

Tråd: Leveransen

Leveransen

In genom allén körde en Landrover med ett stort hästsläp bakefter, den körde upp mot den stora ladan som låg i utkanten av samhället. Bilen kördes i bestämd riktning mot ladan. Portarna på ladan öppnades av ett medelålders par. Det var de som ägde foderfirman och levererade hö och halm till ridskolor, hästtjejer och travstall i Göteborgsområdet.

Kvinnan, Pia, som var i femtio årsåldern körde Landrovern rakt  in i ladan med både bil och släp, stannade stängde av bilen och klev ut. Med sig hade hon en av hästtjejerna, Sara en mild och försynt tjej i trettioårsåldern med långt brunt hår. Pia ägde en ridskola i utkanten av Göteborg , hon hade tidigare i veckan ringt och beställt ett provlass hö för att se om det höll rätt kvalitet.  Bo och Berit välkomnade dem. Berit var en glad och lite blyg kvinna, hon visade Pia upp i höet. Hon brukade låta kunden själv få välja vilka höbalar de ansåg vara bra. Hästfolk är på det viset, de är noga med att fodret har rätt kvalitet och kan vara kinkiga och lite svåra att ha med att göra om det inte passade dem.

Bo och Sara stannade nere vid släpet och öppnade dörrarna på trailern för att lasta in höet när Pia och Berit började langa ned höbalar. Snart började de kasta ned balar från höstacken. Det var ett ganska tungt jobb och Pia lät Berit göra det mesta. Bo och Sara tog emot och jobbade i det tysta ibland utbytte de några ord och log mot varandra. När trailern var full skulle Pia och Berit ta sig ned för höstacken båda var lite svettiga, trötta och flåsiga. Pia pulsads strax bakom Berit i det lösa höet på vägen ned tappaade hon balansen, i fallet drog hon med sig Berit ned i höet. De kommer varandra nära, Pia ursäktade sig samtidigt som deras kroppar stöttes ihop. Deras blickar möts i några sekunder innan de bryter ut i ett skratt. De hjälper varandra upp och kommer ned till Bo och Sara som sitter och vilar på en höbal.  De små pratar lite innan Pia och Sara betalar och tackar för sig och kör iväg.

Firman hade Bo och Berit länge velat starta för att ändra vardagen och skapa nya möten. Möjligheten hade yppat sig när den gamla herrgården ville hyra ut sina stora lagerbyggnader. Bo stod för det praktiska och Berit ordnade med affärerna tillsammans åkte de runt med en stor trailer och handlade upp foderpartier. De var sociala och kunde prata med både kunder och leverantörer så de kände sig väl bemötta. Firman gick därför tämligen bra och de kunde nu unna sig en del av livets goda. Lastbilen hade de kostat på och inrett, där fanns de mesta bekvämligheter, tv, kyl, säng osv.

En fredag i september kommer ett SMS till Bos mobil på förmiddagen ” Pia är nöjd med kvaliteten! Hon vill ha ett lass innan kvällen! Hon betalar ett mycket bra pris och betalar även frakten!  Kan vi fixa detta så möts vi i ladan om en halvtimme! Janne hjälper oss att lasta! ”. Bo svarade OK! Men tänkte samtidigt att det kommer att ta hela dagen. På vägen till lagret stannade han till på ICA och Systemet för att fylla kylen, kvällen kan bli lång.

Det var inte första gången Janne ”hjälpte” dem i lagret och inte ”endast” med att lasta hö. När Bo var framme vid lagret och backat till var Berit och Janne i full fart med att lägga fram hö. Berit var ivrig hon jobbade hårt och slängde av sig först jackan och sedan pullovern. Genom t-shirten såg man hur svettig hon var och tröjan framhävde hennes bröst.  Janne och Bo sneglade båda på henne. Framåt lunch hade de fyllt lastbilen. Det luktade friskt och gått i ladan av sommaräng. Alla andades tungt och var svettiga.  Berit gick dock snabbt in på kontoret. Hon hade extra kläder med sig. Hon duschade och bytte kläder, hon gillade att gå i enkla kläder jeans och en skjorta, lite uppknäppt, det räckte bra för henne. Hon var stolt över sina bröst.  – Vi måste köra nu om vi ska hinna, sa hon lätt stressat, samtidigt som hon plutade med munnen och målade läpparna. Bo och Janne hade gärna hjälpte henne av med kläderna igen men det fanns det inte någon tid till, insåg de.

Pia höll på att sadla en av hästarna. Själv var hon klädd i åtsittande svarta ridbyxor, militärgrön ridväst och ridstövlar. Hon var i det stora stallet när hon hörde att leveransen av foder anlände. Sara mötte upp Bo och Berit på gårdsplanen med ett glatt leende och sa; - Äntligen är ni här, hästarna älskar ert hö. Hon kramade om både Bo och Berit som om de känt varandra hur länge som helst. – Gå in till Pia i stallet du, under tiden så fixar vi höet sa hon till Bo. Hon hoppade in i lastbilen. – En sådan här har jag alltid velat köra sa hon till Bo. De körde upp till logen för att lasta av.

Berit gick försiktigt in i stallet. I den stora gången mellan boxarna stod Pia färdig att ge sig ut på en ridtur. Deras blickar möttes.  – Vill du följa med på tur? Vi har en lugn och fin häst som alla kan rida! Kom så får du låna ett par ridbyxor och ridstövlar av mig de är i sadelkammaren, sa Pia och ledde in Berit i sadelkammaren.
Berit följde med utan att protestera.  Inne i sadelkammaren luktade det läder.  Berit älskade den lukten. Hon tog av sig sina jeans. – Snygga ben, kommenterade Pia, ta på dig dessa fortsatte hon och räckte över ett par mörkgröna ridbyxor. De kanske är lite trånga men det fixar vi. Berit drog på sig byxorna. Pia stod bakom Berit för att hjälpa henne att knäppa. – Så dra in magen sa Pia bestämt när hon knäppte sista knappen. Duktig flicka! Berit kände hennes bröst mot ryggen och hon kände en förnimmelse av hennes andetag mot sin nacke. Pia luktade en blandning av häst, läder och parfym. Berit kände en pirrande känsla i magen!  – Nu ska vi ordna en häst åt dig, sa Pia bestämt.

Vid logen lossade Bo och Sara av höet från lastbilen. Det var ett tungt jobb.  Pia och Berit  kom ridande, ända fram till porten.  Pia ropade in i ladan till Sara; - vi tar en tur upp till skogsvaktarkojan, ta välhand om Bo och bjud på något svalkande när ni är färdiga fortsatte hon.
Berit red strax bakom Pia. Skogen tätnade. Det var en varmt ute och vinden smekte deras kroppar. Berit hade alltid trivts i atmosfären på ridskolan när hon var tonåring. Speciellt i närheten av de äldre kvinnorna.  Det var länge sedan nu. Men känslan var kvar, hon kände den komma igen allt mer nu under ridturen. Bo visste, de hade länge delat på fantasin men hon hade alltid undertryckt den av rädsla för det okända.  Hon kände att det var länge sedan hon hade ridit så här långt. Pia såg att hon blev andfådd och sa; – vi är strax framme vid kojan där kan vi binda hästarna och sträcka på benen.

När hästarna hade fått vatten tog Pia Berit i handen och tog henne till söder sidan av huset, solen sken. Där  var varmt. Berit lutade sig mot husgaveln Pia ställde sig, plötsligt, tätt framför henne och börja smeka henne utan på kläderna. Berit kände hennes händer, klädda i strama svarta ridhandskar utan på sin jacka. Hennes händer var långa och spensliga. Berit lät sig förföras. Det var hennes tid nu. Hon ville ge sig hän. Pia mötte hennes läppar. Deras tungor träffade varandra i en virvlande och hetsig kyss. Med ena handen fiskade Pia upp ridpiskan hur stövelskaftet och började smeka henne på insidan av låren. Båda var upphetsade.  Pia återfick lugnet och backade ett steg. – Knäpp upp; sa hon till Berit samtidigt som hon betraktade henne. Berit började sakta knäppa upp jackan och därefter skjortan . Pia smekte hennes bröst och hjälpte henne knäppa upp ridbyxorna. Berit  böjde sig lätt framåt. Pia fortsatte att smeka henne över baken som särade så mycket hon kunde på benen innan byxorna tog emot. Pia tog av sig handskarna, smekte och lekte in fingrarna in i Berits blöta sköte. Hon smekte hennes bröst och nöp i bröstvårtorna. Berit njöt!  – Slicka mig, bad hon! Men Pia tog istället på sig handskarna och sa; - Nej klä på dig! du får mer när vi kommer hem. Hon böjde sig fram mot Berit och kysste henne. Sedan viskade hon villkoren till Berit. Berit nickade jakande. Hennes tryckande, pirrande, kåthet ville inte minska och hon visste att hon skulle utföra det Pia begärde av henne!
Bo följde med Sara in i stora huset. De var helt genomblöta av svett. Sara gick in via källaren och visade var Bo skulle gå in. Han gick in i vardagsentrén där det var en massa ridkläder, ridstövlar det luktade som i en sadelkammare, läder och häst. Han tog av sig skorna och jackan. Gick försiktigt vidare in i köket.  Köket var i engelsk lantligt stil väldigt robust och charmigt. I mitten av det stora köket stod det ett stort bord med många stolar runt. Det bordet flyttade man inte utan vidare. Det var här alla hästtjejerna träffades, men nu var det tomt.  Han hörde steg från källartrappan. Sara kom upp från källaren direkt in i köket. Hon kom upp i bara trosor och en tunn t-shirt. Bo tittade i smyg på hennes bröst, vars konturer tydligt syntes genom tröjan. – Vill du ha ett glas vin eller öl medan jag duschar sa hon glatt och oberört.  Du kanske också vill duscha förresten? Så du inte blir förkyld menar jag! Så kan jag fixa något äta under tiden? Ni behöver väl inte köra hem ikväll? Bo hann inte svara innan hon tog fram två vinglas.   – Det här har vi förtjänat så som vi slitit medan de har haft en skön ridtur ute i skogen skojade hon. Kom så ska jag visa dig var du kan duscha fortsatte Sara och visade vägen.
Sara visade duschen därefter gick Bo ut i bilen för att hämta lite rena kläder. Samtidigt kom Berit och Pia inridandes på gården. De vinkade glatt med friska röda kinder. De hoppade av hästarna och ledde in dem i stallet. Bo gick in i igen. Han hörde att Sara stod i duschen. Han kunde inte låta bli att glänta lite på dörren till duschen och tittade tyst på Sara där hon stod med ansiktet upp mot duschstrålen och njöt av det varma vattnet. Det ångade. Hon hade en fin slät hy, kurvig knappast mullig med härliga lätt tunga bröst och ansad svart buske.  Han hade velat gå in men vågade inte utan gick till köket istället.

Pia och Berit var på väg in till bostaden när en svart minibuss kom och parkerade vid stallet. Bildörren öppnades och en uniformklädd chaufför steg ut. En herre i 55 års ålder steg ut. – Behöver frun mig mer idag frågade han? – Kanske senare men inte för stunden, Edgar kan förresten sluta för dagen förklarade Pia. Han gick bort mot ett litet hus intill stallet. – Va! har du egen chaufför frågade Berit förvånat. – Nja han skjutsar och hämtar ridskolans elever. För att vara lite seriösa har han uniform, skrämmössa, stövlar och handskar. Så där lite retro! Deras föräldrar uppfattar det lite lyxigt förklarade hon. Han bor i den gamla gårdsmästarbostaden här intill berättade Pia medans de fortsatte in mot huset.
Medans Bo stod i duschen och Sara höll på att fixa mat kom Pia och Berit upp från källaren. – Du kan ta duschen på övervåningen så kommer jag med kläderna, sa Pia till henne.  Sara serverar kommer du med ett glas vin? fortsatte hon.  Pia gick upp. Sara väntade med att gå upp. Bo kom ur duschen och gjorde Sara sällskap i köket. – Tyckte du om det du såg? frågade Sara honom skrattande. Han rodnade. – Ingen fara, jag gillar när man ser på mig och jag gillar män också, sa Sara obehindrat. Hon stod nu nära honom.
Pia visade övervåningen för Berit där var snyggt och stilfullt mycket svart och vitt i inredningen. Hon beskådade Berit när hon klädde av sig. Innan Berit gick in i duschen fick hon snällt böja sig fram vid handfatet. Pia smekte henne, kysste henne på ryggen, i nacken, i svanken. Det var tyst. Berit rös. Hon ville ha mer nu direkt. – In i duschen nu, jag lägger fram det du ska ha på dig. Sen gör du dig fin för mig. Du ska gå i lära i kväll! sa Pia bestämt. Berit gick in i duschen.

Pia gick in i sovrummet och hämtade kläderna, svart korsett, silkes trosor och stövlar till Berit. Hon klädde själv snabbt av sig och gick in i duschen där Berit sköljde av sig.  Där var varmt.  – Tvåla mig, sa hon lugnt och lutade sig framåt med händerna mot duschkabinen. Berit började sakta tvåla in Pia. Hennes nakna kropp kändes len. Med smekande rörelser tvålade hon in Pia. Pia njöt. Hon hade runda klot formade bröst och breda höfter och en kraftig svart buske med en markerande hårrand upp mot magen. Hon var längre än Berit, som nu låg på knä framför henne. Pia särade på benen. När Berit kom åt kände hon att Pia var rejält upphetsad. Precis när Berit fått in tungan och mötte det känsligaste stället med den sträva tungan vred Pia på kallvattnet. – Så ut och kläd dig beordrade hon. Själv stod hon kvar i ytterligare någon minut för att lugna sig och återfå behärskningen.

I matsalen dukade Sara fram tallrikar, glas och bestick . Sen tände hon ljusen. – Kan du tända i öppna spisen så länge? frågade hon Bo. – Visst, svarade han! Han la sig ned på knä framför spisen och började ordna med veden. Sara gick ut i köket. Samtidigt som han tände brasan kom Sara in med maten. Hon ställde fram den på bordet och gick fram till Bo framför spisen för att värma sig. Hennes bara ben var inte långt från hans händer han fick lust att börja smeka dem. Precis då kom Pia ned med Berit. Berit hade lånat en sommar klänning av Pia som hon hade över hennes syndiga underkläder och de svarta stövlarna. Pia var klädd i en svart stram dräkt. Alla satte sig. De pratade om dagen, skämtade, åt och drack. Efter ett par glasvin var stämningen avslappnad och uppsluppen.  Pia satt bredvid Berit och mitt emot Bo. Då och då under middagen la hon sin smekande hand på Berits lår. Berit hasade sakta upp klänningen så Pia kunde komma åt henne.  Bo såg vad Berit ville och nickade jakande när hon frågande tittade på honom. Sara flirtade med både Bo och Berit. Hon strök sina bara fötter mot Berits stövlar samtidigt som hon fingrade kände på Bos lår. När de ätit färdigt hjälpte Bo Sara att duka av. Pia och Berit försvann upp till övervåningen.  I köket kunde Bo inte motstå Saras inviter längre. De närmade sig varandra. Bo smekte henne utan på tunikan.  De började hångla. De var kåta, de hade tittat på varandra hela dagen. Sara knäppte upp hans byxor och började smeka och suga honom. Bo drog upp henne och smekte henne utan på klänningen.  – Ta mig här direkt bad Sara och böjde sig fram över det tunga engelska bordet och tog rejält tag i bordskivan. Bo drog upp hennes klänning. Hon hade inga trosor på sig. Han riktade det blålila huvudet mot Saras våta öppning. Han hade precis nått fram när de hörde Pia från övervåningen

– Sara kom upp ta med dig Bo så han får beskåda sin fru! – Det är bäst vi lyder sa Sara lydigt och rättade till klänningen. Bo knäppte sina byxor och tog en flaska vin och fyra glas och följde efter Sara. När de kom upp stod de två kvinnorna och tungkysstes. Berit var sminkad med blodrött läppstift iklädd i korsett, trosor och stövlar den vita rumpan framhävdes av korsetten. Pia var klädd i sin bossiga dräkt och med samma sminkning som Berit. Hon hade en läderpiska nedstoppad i stövelskaftet .  I rummet var det en stor svart dubbelsäng i mitten. Sängen lystes upp av två spotlights i kanterna av rummet var det mörkt och dunkelt. På ena sidan bredvid sängen stod det två fåtöljer med ett litet bord emellan. Nattduksbordet var fullt utrustat med oljor och leksaker.

Berit gick fram till Sara och tog henne i handen, ledde henne till sängen. Bo ställde från sig vinet och glasen. Pia gick fram till honom, utan att säga något. Klädde av honom jeans och skjortan. Drog av honom det sista plagget. Kuken fjädrade fram som ett spett. Hon smekte och nöp hans bröstvårtor. Hon tillät honom känna på hennes kropp. Pia särade villigt på benen.  Hon gick ned på knä och började slicka och suga honom om vart annat. Han njöt och stönade. Pia reste sig och trycke ned honom i fåtöljen. – Sitt här och titta tills det blir din tur igen beordrade hon honom.
Berit la sig på rygg i den stora sängen. Hon särade på benen. Blygläppar glänste av fukt. Pia började smeka Sara bakifrån och knäppte upp den svarta tunikan och lät den falla till marken. Berit smekte sig själv samtidigt som Pia och Sara la sig på var sin sida om henne. Sara började sakta smekta hennes  bröst utanpå korsetten med ena handen och nådde hennes skåra och fingerknullade henne med den andra. Berits fitta var nu plaskvåt. Berit skrevade för fullt nu. Pia kröp ned mellan hennes ben och hjälpte till. Hon började slicka och suga klittan på Berit, som stönade och njöt av kvinnornas dominanta behandling. Efter ett tag vände de på henne så hon stod på alla fyra. Pia tog fram olja och en plugg och började smörja in baken på Berit. Berit var ingen oskuld, hon älskade när det spände i hennes ringmuskel en blandning av smärta och kåthet. Pia tryckte sakta in pluggen, ut och in. Tillslut satt den på plats. Berit orkade inte stå längre. Hon la sig på rygg. Hon var nära nu. Sara smekte och slickade Berits sköte. Pia ställde sig gränsle över Berits mun, som slickade och sög. Hon tog fram sin mobil och tog kort på Berit och skickade ett sms.
Sara tittade på Pia och sökte ögonkontakt med henne. Pia nickade. Sara gick fram till Bo som ville knulla Sara direkt här nu. – Inte än svarade Sara och satte sig i hans knä. De började kyssas. Bo smekte hennes fylliga bröst.  Sara ställde sig på knä över hans stenhårda kuk. Hon lät den smeka hennes sköte inte mer än att hon hade kontrollen, men hon var kåt nu. Hon fick inte ta in den utan bifall från Pia. Bo tittade till mot dörröppningen. En mörk gestalt, en man i uniform, kom fram mot sängen. – Frun kallade sa han till Pia. – Ta av dig byxorna men behåll stövlarna på beordrade hon honom. Han lydde! Pia nickade mot Berit. – Hjälp henne nu sa hon till honom. Han gick fram till Berit. Berit såg hans stora kön där den hängde än så länge slak och tung. Hon var i kåttöcken. Han riktade den mot hennes mun. Hon tog den villigt i munnen och sög girigt. – Duktig flicka kommenterade han. Efter ett tag stod hans kuk som en batong. Bo spärrade upp ögonen. Så stor hade Berit aldrig haft. Hon gapade allt hon kunde för att nå runt det blålila ollonet. Kuken var stor och ådrig. – Sara hjälp mig att hålla henne, ta hennes andra ben och sära på benen kommenderade Pia. Pia tog fram en svart  xl-kondom och rullade lätt på den på den grova staken.  Bo satt ned i fåtöljen, han andades tungt. Han såg de två kvinnorna hålla i var sitt ben. Berit kom ingenstans. Hon ville inget annat heller. Edgar gick upp mellan hennes ben. Han drog ut pluggen. Det skulle bli för trångt. Pia tog fram glidmedel med ena handen och smörjde in staken. Bo såg hur ollonet blänkte till i ljusskenet precis innan den delade blygläpparna på Berit. Han tryckte kuken sakta mot hennes sköte som vidgades allteftersom. Berit stönade och gnydde. Hon kände hans starka händer ta tag i höfterna när han sköt in den i botten och började knulla henne i jämn rytm. Hon skrevade allt vad hon kunde. Han pumpade hårt och distinkt. Pungen daskade mot Berits skinkor. Efter en liten stund stannade han upp och drog ut den. Hon fick inte komma förrän Pia tillät det.  Pia visade honom att lägga sig ned.
Sara fick en godkännande blick från Pia, Sara klev upp och gränslade Bo. Hon särade på blygläpparna och lät lemmen glida in. Hon var helt naken nu. Med full tyngd lät hon hela han glida ända in. Hon satt stilla en stund tills hon upptäckte att Pia stod bakom henne med ridpiskan i handen. – Rid honom hårt sa Pia skarpt och så smekte hon henne lätt över rumpan. Brösten gungade. Hon kunde rida. – Böj dig fram beordrade Pia henne. – Dela hennes skinkor sa hon till Bo. Han tog ett kraftigt tag om Saras båda skinkor och drog isär dem. Den lilla rosetten lyste. I bakgrunden kunde de höra Berits stönanden hon red chaufförens stora lem i hastig rytm. Pia smörjde in det bakre hålet på Sara som älskade analsex. Pia tog en dildo och började smeka och leka med den mot Saras rumpa sen förde hon sakta in den. Bo suckade tungt han kände dildon genom den tunna mellanväggen. Han sög Saras bruna bröstvårtor. Sara stönade, juckade och red. Pia juckade dildon i takt med att Bo stötte emot Saras sköte. Sara skrek ut sin orgasm. Strax därpå pulserade säden från Bo långt in i Sara. Sara sjönk ihop i Bos famn.
Pia gick över till Berit. Hon slet upp korsetten och frigjorde hennes bröst och kysste henne. Brösten gungade i takt med ritten. Pia gränslade Edgars mun och hasade upp kjolen så att hans tunga kunde arbeta fritt i henne. Hon red hans hårda tunga och kysste Berit samtidigt.  Berit klev av Edgar för att lämna plats åt Pia. Hon tog tag i hans lem med handen och riktade in den, Pia särade kraftigt med benen för att få in den. Han höll Pia hårt i höfterna och lyfte henne upp och ned i ritten.
Berit gick över till Bo och Sara. Hon satte sig i fåtöljen intill dem. Hon ville ha mer. Sara och Bo lyfte upp hennes ben på armstöden och Sara la sig sedan på knä mellan hennes ben. Sara vispade ömt med tungan i Berits fitta ömsom smekte och bet i klittan. Berit visade Bo att hon ville ha mera kuk. Hon tog hans kuk i munnen sög och slickade samtidigt som hon smekte mellangården på honom. Hon visste hur hon skulle få igång Bo igen. Han såg hur kåt hon var. Strax stod kuken hård igen. Berit stönade och gnydde. Fittan var öm efter Edgars kuk. Hon njöt därför av Saras nu slickande behandling. Sara lyfte upp Berits ben på armstöden och spände på sig en strap-on. Hon riktade in dildon mot fittan på Berit. Berit kom i extas. Sara knullade henne i takt. Berit skrek. – Knulla mig hårdare!! Sara tog ett kraftigt tag om hennes höfter och stötte hårt. Berit bad henne att slicka henne. Strax skrek Berit ut sin orgasm och kom, olovandes, i väldiga ryckningar och fullkomligt sprutade Sara i ansiktet av fontänorgasmen. Sara smekte henne, de kysstes djupt.
Bo gick över till Pia och chauffören. Edgar drog henne mot sig och stannade upp och särade på hennes skinkor så att Bo kunde komma in i Pias bak.  Bo smörjde in hennes bak med olja. Där var trångt!  Sakta tryckte han sin ådriga lem mot hennes rosett. Pia stönade och slappnade av om vart annat för att hjälpa till. Snart var han inne med hela manslemmen. Bo kände Edgars kuk genom den tunna väggen. Pia var nu inte så bossig längre när hon blev fullkomligt tagen i dubbelbemärkelse. De började knulla henne i takt. Hon åkte med. Hon stönade och skrek. Njutning blandades med hennes uppspända bak. De båda männen var nu nära men höll emot för att Pia skulle hinna med. Sara och Berit var nu också där med hjälpande händer och styrde in kukarna om de gled ut. Berit tog Pia i håret och kysste henne. Där var händer överallt på Pias kropp. Pia stönade och gnydde ljudligt strax därpå skrek Pia ut sin orgasm!!Det var signalen de båda männen väntat på. Pia kände hur det pulserade kaskader från först Edgar sedan från Bo. De låg alla i dubbelsängen. Sara och Berit smekte varandra och Pia. De slappnade av och somnade…
Dagen efter åkte Berit hem, liggande där bak i lastbilens säng. Hon var öm överallt och tillfredställd.  – Tack älskling för äventyret! Om några månader är det leverans igen sa hon till Bo. Han log glad för sig själv och sin fru som äntligen hittat fram.

2

Sv: Leveransen

MMMM HÄRLIG SEXIG BERÄTTELSE BRA SKRIVEN.
/Leo

3

Sv: Leveransen

Tack!!

Sv: Leveransen

Kan det vara så på landet?

Sv: Leveransen

Riktigt riktigt härligt skrivet.
Mvh