Tråd: Era största hemligheter, vildaste fantasier och skönaste stunder!

Hej alla sköna! Jag vill ha inspiration till att skriva erotiska noveller (tänkte börja skriva om mina egna äventyr också, de är många och heta, men fler har upplevt mer). Så snälla, dela med er av era mest minnesvärda ögonblick!

Bland annat är jag nyfiken på hur ni startade er sexuella resa, vad som förde er hit eller vad som gjorde att ni ville och vågade bli mer sexuellt äventyrliga. Vad fantiserar ni om mest av allt? Finns det fantasier ni har förverkligat, och blev det så hett som ni hade tänkt – eller borde allt ha stannat som en fantasi? Vilka är era största sexuella hemligheter? Hur mycket vet personer i er närhet om era erotiska erfarenheter? Och vilka stunder, stora som små, har varit de hetaste någonsin för er? Det kan vara allt från en blick till ett rått gangbang i timmar. Alla bär vi på små guldkorn, det är jag säker på... wink

Skulle bli jätteglad om ni vill dela med er här. Eller skriv direkt till mig! Puss!

Sv: Era största hemligheter, vildaste fantasier och skönaste stunder!

Jag (killen) har för några år sedan upptäckt att jag var lite cuckold, och nu har jag världens finaste kvinna som med nöje hjälper mig med o vara med andra när jag ser på, i t.ex. trekanter! wink

Kram
M&K

Sv: Era största hemligheter, vildaste fantasier och skönaste stunder!

Jag har precis börjat leva ut en tanke mer än en fantasi men det finns flera fantasier kopplat till det. De flesta involverar mig som passiv med män men även med bestämda kvinnor. Jag vill delvis släppa kontrollen och få njuta av allt skönt 2 eller flera människor kan hitta på tillsammans

Sv: Era största hemligheter, vildaste fantasier och skönaste stunder!

Vi har varit på BC i två veckor nu. Det började ett par dagar innan då jag (killen i paret) sa till frun att dildo var i och för sig skönt, men att jag ville ha "the real thing".

Först så ville hon inte vara en del av det och tyckte att jag skulle söka upp vad jag ville själv. Men efter en dag så hade hon ändrat sig och undrade ifall jag kunde tänka mig bisex på tre.
Det kunde jag så vi sökte upp kontaktsajter och valde BC. Samtidigt började vi nakenbada.

Efter en vecka hade vi haft sex på stranden till allmän beskådan, haft bi-trekant med en man på samma strand och tagit hem en man som fick sätta på henne, bli avsugen av mig och påsatt av mig. Dessutom gick vi på en sexklubb där hon var enda kvinnan. Där gjorde vi en liveshow inför 10 runkade män varav en fick vara med oss efter ett tag.

Ytterligare en vecka senare har vi träffat ännu en man så hon har haft analsex för första gången, fått en DP och dubbelsugit, gått på swingerclub där hon haft sex med en kvinna för första gången.

På lördag ska vi träffa ett par där båda är bi för att ha en alla-med-alla foursome. Det är fortfarande några missing pieces.

Nu handlar allt om sex för oss och vi  n j u t e r!

Sv: Era största hemligheter, vildaste fantasier och skönaste stunder!

Ett härligt sexminne har jag precis delat i den här tråden. Sååå skönt! Kram