1

Tråd: Ny blogg

Offline / Medlemsprofil

Registrerad: Idag
Inlägg: 1
På samtyckets rand är en blogg med sexnoveller skrivna av två personer, som har en relation ihop sedan ett år tillbaka. Novellerna kretsar mycket kring saker vi sett som utmaningar i vår relation och vårt sexliv. Vi kommer in med väldigt olika erfarenhet och berättelse som man och kvinna, särskilt till området sex. Några gånger har det gått snett och vi har också olika önskemål som ibland är svåra att förstå, eller svåra att förena med vår inställning att vi ska vara jämlika i vår relation. Novellerna är en väg för oss att kommunicera kring våra fantasier och känslor.

Jämlikt heterosexuellt sex är svårt i en kultur som präglas av sexism. Budskap om att kvinnor är till för män är lätta att internalisera, likaså budskap om att män har rätt till kvinnors kroppar. Själva akten med penetrationssex är också en utmaning, eftersom risken att det ska bli smärtsamt och obehagligt ofta är större för kvinnan.

Vi lånar mycket av oss själva till karaktärerna, men det är fiktiva personer. Det mesta har inte hänt, i alla fall inte som det ser ut i novellerna.

https://wordpress.com/

Inlägg: 1

Sv: Ny blogg

*låst*

Reklam för egen sida .