BodyContact Blogg

Ändringar för WyWallet fr.o.m 1 juni 2013

Sedan 1 februari 2013 blev det obligatoriskt med ett WyWallet-konto för att kunna betala med sms för mobila privatabonnemang, kontantkort och företagsabonnemang. Från och med 1 juni 2013 har ytterligare en ändring införts (med kort varsel) från företaget WyWallet.

Ändringen gäller alla privatabonnemang (alla operatörer) samt de med kontantkort (Tre och Comviq).

Istället för att kräva att ett WyWallet-konto registreras innan första betal-sms:et kan skickas så kommer ett första köp att kunna genomföras även utan ett konto hos WyWallet.

I samband med det första köpet kommer du att få information om WyWallet i ett separat sms som skickas från din mobiloperatör med information om att om du genomför ett andra köp så antas du acceptera villkoren för sms-betalningar och du kommer att få ett WyWallet-konto automatiskt registrerat.

För mer information, se WyWallets hemsida.

 
Kategori: Allmänt, PLUS-medlem