BodyContact Blogg

Stort tack till alla vakna användare

BodyContact har under de drygt 14 år som sajten funnits på nätet haft ca 930 000 användare som skapat ett konto och det är en ganska fantastisk siffra!

Tyvärr är det ju inte alltid som en person är önskvärd på grund av olika orsaker. Allt för ofta förekommer det försök till att köpa eller sälja sex via sajten och sådant leder alltid till en omedelbar avstängning för alla inblandade parter (både den som säljer och de som vill köpa). Något som också ses med oblida ögon än när någon är under 18 år eller någon som söker kontakt med andra som är intresserade av djursex eller sex med personer som är under 18 (till och med under 15 år, tyvärr).

Som tur är så är väldigt många användare vakna och alerta och tar sig allt oftare tid att anmäla dessa profiler som inte kan bete sig som normalt folk ska göra. Utan denna hjälp, eller kanske man ska säga ”självsanering” så skulle BodyContact vara en sämre kontaktsajt än vad den är idag.

Det är ofta som man får glada och uppmuntrande brev (till supporten) att det finns ingen bättre sajt och att trots att de kikat på andra kontaktsajter så håller fortfarande BodyContact en hög standard och ett trevligt samtalsklimat som gör det ett nöje att logga in varje dag.

Tack!

 
Kategori: Nyheter